απεργία εκπαιδευτικών 9/6

Τετάρτη 106 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 7μμ. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην απεργία και στις συγκεντρώσεις της Τρίτης 6 του Ιούνη 2020.


Apergoyn Oi Ekpaideytikoi Gia To Polynomosxedio Sygkentrwsh Sth Mia Sta Propylaia Libre

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

απεργία εκπαιδευτικών 9/6. Από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κων. 1 day agoΝέα απόπειρα της Κεραμέως να μπλοκάρει την απεργία των εκπαιδευτικών. Προηγήθηκε κατεπείγουσα αγωγή της Νίκης Κεραμέως κατά των.

2324 κρούσματα 22 θάνατοι 334 διασωληνωμένοι Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο. Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης εκπαιδευτικών όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας. Κλειστά την Τρίτη 9 Ιουνίου - Απεργούν οι εκπαιδευτικοί λόγω νομοσχεδίου.

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Δικαστήριο η απεργία της ΑΔΕΔΥ μέσω. 20 hours agoΑγωγή Κεραμέως κατά της ΑΔΕΔΥ για τη νέα απεργία των εκπαιδευτικών Αγωγή κατέθεσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία εκδικάζεται σήμερα ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η απεργία. Καλούμε τη ΔΟΕ να την κάνει απευθείας 24ωρη.

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστά θα παραμείνουν αύριο 96 τα σχολεία λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι. Παράνομη και καταχρηστική έκρινε την απεργία των εκπαιδευτικών το Πρωτοδικείο-Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση λέει η ΑΔΕΔΥ October 9 2021.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την ερχόμενη Δευτέρα οι δάσκαλοι. Τον ολομέτωπο κατά των ομοσπονδιών της εκπαιδευτικής κοινότητας που αντιδρούν στην αξιολόγηση συνεχίζει ακάθεκτη η. Παράνομη η απεργία των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση.

0 Εικοσιτετράωρη απεργία για τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου κήρυξε το ΔΣ της ΔΟΕ Δάσκαλοι αργά το βράδυ της Τρίτης. άλλη ρύθμιση είναι επικίνδυνη τόσο για την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών όσο και για τα. Εικοσιτετράωρη απεργία για τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου κήρυξε το ΔΣ της ΔΟΕ Δάσκαλοι αργά το βράδυ της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση. Κούμας ανακοινώθηκε απεργία την Τρίτη 9 Ιουνίου. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε την πανελλαδική απεργία των εκπαιδευτικών της 96 ενάντια στο νομοσχέδιο παίρνοντας θέσεις αγώνα μέχρι να.

Καθηγητές και δάσκαλοι. Την κινητοποίηση είχαν εξαγγείλει οι ΔΟΕ ΟΛΜΕ ΠΟΣΕΕΕΠΑ. Για αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας στην Ολομέλεια της Βουλής η ΔΟΕ η ΟΛΜΕ και η ΟΙΕΛΕ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

24ωρη απεργία στα σχολεία την Τρίτη 24-09-2019 Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την 24 Σεπτεμβρίου 2019 θα συμμετάσχουν καθηγητές και δάσκαλοι. Απεργία εκπαιδευτικών την Τρίτη 9 Ιουνίου. Παράνομη έκρινε το Μονομελές Δικαστήριο Αθηνών την απεργία-αποχή των εκπαιδευτικών κατά της αξιολόγησης μετά από την αγωγή που κατέθεσε η υπουργός Παιδείας.

Απεργία εκπαιδευτικών την Τρίτη 96 Οι ανακοινώσεις ΔΟΕ ΟΛΜΕ. Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία σήμερα Τρίτη αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας ενώ έχει προγραμματισθεί 24ωρη απεργία δασκάλων και καθηγητών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Νομοσχέδιο για την.

Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών αυτήν την εβδομάδα. 2 days agoΑπεργία εκπαιδευτικών. Τρίτη 96 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 3ωρη ΔΟΕ3ωρη ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που θα συζητιέται στη Βουλή.

24ωρης απεργίας κήρυξαν οι εκπαιδευτικοί για αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου στα σχολεία της χώρας. Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία και στο συλλαλητήριο την Τρίτη 96 στις 1300 μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου που οργανώνεται από ΕΛΜΕ και. Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 10062021 025000 μμ.

2 days agoΑπεργία εκπαιδευτικών. Ανοιχτά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 96 τα σχολεία όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με αφορμή. Η απόφαση για απεργία-αποχή και το εξώδικο της ΑΔΕΔΥ για κάλυψη των εκπαιδευτικών 05102021 - 0723 Αξιολόγηση - Σχολεία.

Να απεργήσουν την ερχόμενη Δευτέρα αποφάσισαν οι δάσκαλοι ΔΟΕ ενώ αντίστοιχη απόφαση. 2 days agoΑπεργία εκπαιδευτικών τη Δευτέρα.


Trith 9 6 2020 Oi Ekpaideytikoi Proxwrame Se 24wrh Apergia Panelladikh Grammateia Ekpaideytikwn


Sxoleia Kleista Thn Trith 9 Ioynioy Apergoyn Oi Ekpaideytikoi Logw Nomosxedioy E8nos


Apergia Twn Ekpaideytikwn Thn Trith 9 6 E Koufalia Gr


Trith 9 6 2020 Oi Ekpaideytikoi Proxwrame Se 24wrh Apergia Prisma Radio


Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn Antidroyn Sto N S Toy Yp Paideias Eidhseis Nea To Bhma Online


Trith 9 6 Kai Tetarth 10 6 Oloi Kai Oles Sthn Apergia Kai Ta Syllalhthria A Syllogos A8hnwn Ekpaideytikwn P E


Elme Pierias Kalesma Se 24wrh Apergia 9 6 Enantia Sto Nomosxedio Alfavita


Stoys Dromoys Oi Ekpaideytikoi 24wrh Apergia 9 6 Kai Syllalhthria 9 10 6 Kata Toy Antidrastikoy N S Keramews


E Elme 8essalonikhs Oloi Sthn Apergia 9 6 Enantia Sto Nomosxedio Alfavita


Trith 9 6 Apergia Ekpaideytikwn To Myalo Einai O Stoxos Facebook


Kleista Sxoleia Trith 9 6 24wrh Apergia Ayrio Gia To Nomosxedio Ths Keramews Alphafreepress Gr


Ekpaideytikoi Kerkyras Oloi Sthn Apergia 9 6 Alfavita


Kleista Ta Sxoleia Ayrio 9 6 Apergoyn Oi Ekpaideytikoi Logw Nomosxedioy


Apergia 9 Ioynioy Panelladiko Mhnyma Katadikhs Toy Antiekpaideytikoy Nomosxedioy Panelladikh Grammateia Ekpaideytikwn


Trith 9 6 Apergoyme Oloi Oles Sthn 24wrh Panekpaideytikh Apergia Agwnistikes Parembaseis Syspeirwseis Kinhseis Ekpaideytikwn D E


Sth Boylh To N S Toy Yp Paideias Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn Ta Nea


Sth Boylh To N S Toy Yp Paideias Apergia Kai Syllalhthrio Ekpaideytikwn In Gr


Stoys Dromoys Oi Ekpaideytikoi Apergia Thn Trith Kai Syllalhthria Paideia News 24 7


Oloi Sthn Apergia 9 6 Na Mhn Pshfistei To Nomosxedio Gia Thn Paideia Alfavita